Αρχική Σελίδα

SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Καλές υπηρεσίες και αποδοτικές εργασίες, θα ήθελα στη συνεργασία με τους, είναι τα καλύτερα μάτια μου στην Κίνα.

—— Raymond

Τα αγαθά σας είναι έπαρχος στην ποιότητα έναντι εκείνων άλλων κατασκευαστών.

—— Ο κ. Anil

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
  Shanghai Congkang ΔΦ & Exp Co, Ltd είναι ειδικευμένη στην εμπορία μηχανολογικού εξοπλισμού για χρόνια. Παρέχονται υπηρεσίες επαγγελματική τεχνολογία και ασχολείται με την εισαγωγή και εξαγωγή υπηρεσιών είναι κύρια δραστηριότητα μας. Η ομάδα μας είναι συμπεριλαμβανομένου μηχανολόγους μηχανικούς και τα ταλέντα του εμπορίου. Περισσότερο πάθος, υπομονή και γνώση μας κάνουν να πάρει περισσότερη πρόοδος. Όλα τα μηχανήματά μας έχουν σχεδιαστεί από τους μηχανικούς δικό και παραγωγή προσφέρεται από συνεργασία επιχειρήσεων. Τεχνικό προσωπικό ασχολούνται με την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή εγκαταστάσεις επεξεργασίας χαλκού για περισσότερο από 16 χρόνια. Μεγάλη εμπειρία τους κάνει να έχουν περισσότερα επιτεύγματα. Επίσης, έχουμε τώρα πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας του σχεδιασμού λόγω της έννοιας της καινοτομίας. Για την παροχή υψηλής ποιότητας και απόδοσης του εξοπλισμού σούπερ, κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να καταλάβει την κινεζική αγορά και επέλεξε την άριστη συνεργασία εταιρειών. Αυτές οι εταιρείες είναι προέρχονται από Jiaxing suzhou, zhangjiagang, changzhou, Σαγκάη και ούτω καθεξής. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία και την παραγωγή, εμπιστευόμαστε τις πιο επαγγελματικές και οικονομικές μηχανές μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πελάτες σε όλο τον κόσμο. Κοιτάζοντας προς τα εμπρός σε καλύτερο μέλλον και θα μεγαλώνουμε μαζί.
  Φωτογραφία για το εργοστάσιο
  SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  Φωτογραφία για εργασία
  SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
 • Ε & Α

  ο σχεδιασμός για όλους μου είναι από τον εαυτό μας, do μου μηχανικός αυτό περισσότερο από 16 χρόνια το μηχάνημα, και διαθέτουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας ως εξής:

  SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  δημιουργικό πνεύμα αυτό πιο σημαντικό στην εταιρεία μου, θα κάνουμε περισσότερο εκ των προτέρων για το μηχάνημά μας στο μέλλον!!!

Στοιχεία επικοινωνίας
SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Cherry

Τηλ.:: 86-18857323307

Φαξ: 86-573-83679836

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)